Moxibustion hipertónia

moxibustion hipertónia

TsaoTun Psychiatric Moxibustion hipertónia, Department of Health, Taiwan Rövid összefoglaló Háttér Nagy érdeklődés mutatkozott a bélfajták közötti kapcsolat iránt mikrobiota és az elhízás kialakulása az elmúlt években. Beszámoltak arról, hogy a a Firmicutes és a Bacteroidetes aránya elhízott és normál testsúlyú ember között eltér alanyok. Megállapították, hogy az emberi bél mikrobiotakompozíciói összefüggenek hosszú távú étkezési szokások és életmód.

moxibustion hipertónia

Egyre több kutatás azonban azt mutatja A bél mikrobiota összetétele rövid távú diétás beavatkozás után befolyásolható. Fontos, hogy az elhízás és az anyagcsere-problémák fontos szerepet játszanak a morbiditásban és a mortalitásban skizofréniás betegek körében.

moxibustion hipertónia

Az elhízással kapcsolatos emberi bélmikrobiota készítmények lehetnek befolyásolja ennek a népességnek a számát. Módszer Négy hetes beavatkozás során megvizsgáljuk, hogy az étkezési rost fogyasztása kiegészítés Inulin befolyásolja a mikrobiota összetételt skizofrénia kórházi betegeknél központi elhízottság.

A résztvevők székletmintáit feldolgozzuk a beavatkozás előtt és után a mikrobiota elemzéséhez.

moxibustion hipertónia

Átfogó állapot.

Érdekeskiadványok